Kvalitetne otroške sobe

georgia-bianco-2Iščete kvalitetno in obenem elegantno in lepo otroško sobo za vašega otroka. Potem morate preveriti kaj vam lahko ponudi vodilna italijanska blagovna znaka Pali. Pali je družinsko podjetje s skoraj stoletno tradicijo pri izdelavi lesenih izdelkov in le z nekaj krajšo tradicijo izdelave otroškega pohištva. Zato ne preseneča dejstvo, da Pali vseskozi postavlja nova merila za vse ostale izdelovalce otroškega pohištva.

Za opremitev otroške sobe s pohištvom Pali imate ogromno izbiro. Lahko izbirate med živo-pisanimi barvnimi motivi s kvalitetnimi dodatki , ki bodo prepričali otroke ali med umirjenimi, elegantnimi barvami, ki bodo prepričali vas. Poleg pohištva kot so otroške postelje, previjalne mizice, predalniki, omare lahko izbirate tudi med dodatki za otroško sobo, ki bodo še dodatno oplemenitili prostor. Dodate lahko elegantno ogledalo, police, meter za spremljanje rasti pa vse do stropne luči ter okvirja za slike.

Ker pa otroške sobe ne naredi samo otroško pohištvo vam predlagamo, da v vmesnem času, ko imate že izbrano pohištvo, a ge še niste dobili prepleskate sobo v barvnih tonih, ki sovpadajo z izbranim pohištvom in dodatki. Stene na katere pada več sončne svetlobe pobarvajte z rahlo temnejšimi toni, stene brez sončne svetlobe pa z svetlejšimi toni. S tem boste v sobo enakomernejše osvetlili in ji podarili še žlahtnejši videz.

V papirnicah imajo tudi razne dodatke, ki jih dodate na steno. Zamislite pa si lahko tudi kakšno risbico, ko jo s posebnega papirja prenesete na steno.

Če pa želite na stenah otroške sobe prav poseben motiv je najboljša izbira stenska tapeta. Dobite jo z prenekaterim otroškim motivom v različnih dimenzijah. Za najboljši rezultat vam priporočamo strokovno montažo, saj so takšne tapete večinoma dobavljene v manjših kosih in jih je potrebno zelo natančno nalepiti na steno, saj v nasprotnem primeru pride do zamika pri stikih in ves vložen trud je v hipu lahko uničen, saj tapete ne doseže pričakovanega učinka.

Ne izberite prevelike posteljice

Največja in največkrat storjena napaka pri opremljanju otroške sobe je ta, da starši zaradi pogleda v prihodnost izberejo preveliko otroško posteljo. Otroci na začetku potrebujejo utesnjen prostor, saj so navajeni nanj. Prevelika postelja jim ne bo ustrezala in bodo najbrž manj spali in z njimi tudi vi. Za prvih nekaj let jim privoščite posteljico maksimalnih dimenzij tam okoli 60 * 120 cm. Te lahko z raznimi dodatki na začetku, kot so varne obloge, še dodatno optično zmanjšate. V taki posteljici se bo vaš otrok najbolje počutil in tudi spal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *